Home » Parchet » Parchet lemn masiv » Parchet Clasic
Natur
Rustic
Standard

Parchet Clasic

Standard, natur şi rustic din lemn natural

Cere o ofertă
Descriere:

Clasa de calitate RUSTIC: Admite noduri sănătoase pînă la 80 mm diametru, noduri negre până la 25 mm diametru și noduri care tind să cadă cu diametru între 10-15 mm sunt acceptate fără restricție. Abateri de culoare și de structura materiei, datorate creșterii naturale, sunt posibile

Clasa de calitate STANDARD: Fără alburn, dar noduri sănătoase, cu diametru de maxim 25 mm sunt acceptate. Noduri negre sau noduri fără încadrare sigură cu diametru cuprins între 5-8 mm sunt permise, dar fără a fi grupate. Noduri mici sănătoase (diametru de până la 2-3 mm) sunt permise fără rezerve, dar dacă sunt grupate trebuie luate în considerare cu diametrul grupului. Abateri de culoare și de stuctura materiei, datorate creșterii naturale, sunt acceptate.

Clasa de calitate NATUR: Elementele cu textură și fibre drepte și suprafața “oglindă”aleasă, răspunzând celor mai înalte exigențe. Între elemente și în cadrul elementelor sunt acceptate abateri de culoare datorate doar creșterii naturale a lemnului. Suprafața nu trebuie să aibă structură dură, urme de alburn, și în general noduri, dar pot fi acceptate pe alocuri noduri de aceași culoare sănătoase cu diametru cuprins între 5-8 mm dar fără să apară grupate. Câteva noduri negre mici ( diametru de 1-2 mm) care nu sunt supărătoare sunt permise.

Modele în parchet clasic:

Caracteristici produs

Detalii tehnice
  • Latimea lamelelor: 45,55,65 mm
  • Lungimea lamelelor : de la 300 pana la 450 mm
  • Grosime: 22 mm
  • Clase de calitate: Rustic, Standard, Natur
  • Nefinisat
  • Nebizotat
Parchet Clasic

Din Parchet lemn masiv vă recomandăm și