Home » Parchet » Parchet lemn masiv » Parchet Clasic
Markant
Rustic
Standard
Natur

Parchet Clasic

Parchet din lemn masiv stejar

Cere o ofertă
Descriere:

Clasa de calitate MIXTA 

Sunt permise efecte de culori vii. Permite noduri negre de până la 10 mm în diametru, noduri sănătoase de până la 15 mm în diametru. Nu există fisuri de suprafaţă. Permite uşoară decolorare sau coloraţii gri.Acceptă alburn.

Clasa de calitate MARKANT

Nu exista fisuri de suprafaţă. Permite noduri sănătoase mărite, de aceeaşi culoare pînă la 10 mm în diametru. Permite uşoară decolorare sau coloraţii gri.Acceptă alburn.

Clasa de calitate RUSTIC

Sunt permise efecte de culori vii. Permite noduri negre de până la 10 mm în diametru, noduri sănătoase de până la 15 mm în diametru.

Clasa de calitate STANDARD

Sunt permise efecte de culori vii datorită creşterii naturale a lemnului,permite alburn, permite textură brută, permite noduri sănătoase pînă la 8 mm, permite noduri negre cu diametrul 1- 3 mm  ( cu excepţia apariţiei în grupuri).

Clasa de calitate NATUR

Sunt permise efecte de culori vii datorită creşterii naturale a lemnului, fără fisuri, fără texturi brute. Permite noduri sănătoase de aceeaşi culoare pana la 1-3 mm, permite ace negre (cu excepţia apariţiei în grupuri). Suprafaţa permite elemente “oglindă”, “semi-oglindă” si cu model dar fără să aibă structuri dure.

Modele în parchet clasic:

Caracteristici produs

Detalii tehnice
  • Latimea lamelelor: 45,55,65 mm
  • Lungimea lamelelor : de la 300 pana la 450 mm
  • Grosime: 22 mm
  • Clase de calitate: Mixta, Markant, Rustic, Standard, Natur
  • Nefinisat
  • Nebizotat
Parchet Clasic

Din Parchet lemn masiv vă recomandăm și