Home » Despre noi

Despre noi

SECULAR este o echipă cu experienţă îndelungată în parchet şi pardoseli sportive din lemn. Vă punem la dispoziţie o gamă largă de colecţii, oferindu-vă, totodată, toate informaţiile necesare alegerii pardoselii potrivite fie că este vorba de parchet lemn masiv, parchet triplustratificat sau dublustratificat pretabil pentru încălzirea în pardoseală.

Vă punem la dispoziţie o gamă variată de produse menite să ajute montarea cât mai bună a parchetului şi să faciliteze întreţinerea acestuia.

La noi gasiti parchet din lemn masiv clasic fabricat din esenţe de stejar, frasin, mesteacăn.

Pentru montarea optimă a parchetului sunt necesare: hidroizolaţii - răşini epoxidice şi amorse poliuretanice, şape autoizolante, adezivi şi abrazive pentru parchet, iar pentru finisarea parchetului nou instalat sau recondiţionarea parchetului vechi aveţi nevoie de chituri pentru parchet (pe bază de apă sau pe bază de solvent), uleiuri sau baiţuri pentru parchet, grunduri şi lacuri.

Cu un portofoliu bogat în lucrări şi cu personal specializat în domeniul montajului şi finisajului parchetului din lemn masiv, atât pentru săli de sport cât şi pentru uz rezidenţial şi comercial, vă aşteptăm în showroom-ul SECULAR în vederea unei posibile colaborări.